Sunt la curent cu orice
schimbare de tricou

Sunt la curent cu orice schimbare de tricou

Orange TV Go


Câștigă premii cu Orange TV Go

Oare cine va purta tricoul galben la finalul Tour de France 2021?

Cu Orange TV Go, ești la curent cu fiecare schimbare de tricou. Urmărește Turul Franței pe Eurosport 1 HD prin aplicația Orange TV Go și poți câștiga un voucher pentru magazinul Free Ride Bikes, în valoare de 3000 lei, ca să-ți cumperi bicicleta mult dorită.

Pentru mai multe detalii, citește regulamentul.

Aplicația Orange TV Go

Descarcă aplicația Orange TV Go din App Store și Google Play și poți urmări în direct, pe telefonul mobil sau tabletă, emisiunile și filmele preferate.

Cum poți accesa Orange TV Go:
  • Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau în aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă, disponibilă în Play Store și App Store sau prin aplicația pentru smart TV, disponibilă în Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen
  • Intră în aplicație și înregistrează-te cu numărul tău de telefon Orange sau numele de utilizator și parola My Orange și ai acces gratuit la Eurosport 1 în perioada campaniei

Dacă nu ai deja un cont online Orange, îți poți crea unul aici.

Traficul de date corespunzător accesării canalului Eurosport 1 va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.