E sarbătoare cu fiecare film

Aplicația Orange TV Go

Câștigă un smart TV 4K cu Orange TV Go și DIVA
DIVA ți-a pregătit în noiembrie și decembrie filme și seriale speciale, pentru o iarnă minunată. Bucură-te de atmosfera Sărbătorilor, urmărind gratuit canalul DIVA, cu aplicația Orange TV Go. În plus, ai șansa să câștigi un smart TV 4K.


Pentru mai multe detalii, te rugăm să citești regulamentul aici.


Cum poți accesa Orange TV Go:
  • Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau în aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă, disponibilă în Play Store și App Store sau prin aplicația pentru smart TV, disponibilă în Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen.
  • Intră în aplicație și înregistrează-te cu numărul tău de telefon Orange sau numele de utilizator și parola My Orange și ai acces nelimitat la DIVA în perioada campaniei.

Dacă nu ai deja un cont online Orange, îți poți crea unul aici.

Traficul de date corespunzător accesării canalului DIVA va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.

Pentru mai multe detalii, te rugăm să citești regulamentul aici.

Întrebări frecvente

Promoția se desfășoară între 1 noiembrie și 31 decembrie 2018.

La campanie se poate înscrie orice persoană fizică sau juridică, abonat Orange sau utilizator de cartelă Orange PrePay care participă la unul dintre evenimentele înscrise în campanie.

Urmărește canalul DIVA cu aplicația Orange TV Go în perioada campaniei.

Aplicația Orange TV Go

Descarcă aplicația Orange TV Go din App Store și Google Play și poți urmări în direct, pe telefonul mobil sau tabletă, emisiunile și filmele preferate.