Distracție

Acțiune după acțiune, oriunde aș fi

cu aplicația Orange TV Go
Câștigă cu Orange TV Go și AXN HD un GoPro Hero 6

Vezi gratuit noile seriale SWAT și SEAL pe AXN HD, cu Orange TV Go și poți câștiga prin tragere la sorți una din cele 3 camere video sport GoPro Hero 6, 4K, Black Edition.

Ia parte la acțiune după acțiune în fiecare luni, de la 22:00.

Shemar Moore, cunoscut telespectatorilor din serialul de succes Minți criminale, revine într-o nouă producție, SWAT, inspirată de serialul de televiziune și de filmul de lung metraj cu același nume.
SEAL ete o dramă militară care povestește viețile profesionale și personale ale membrilor unității de elită Navy Seal.

Pentru mai multe detalii, te rugăm să citești regulamentul aici.

Cum poți accesa Orange TV Go:
  • Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau descarcă aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă din App Store sau Google Play.
  • Intră în aplicație în secțiunea Live TV și accesează canalul AXN HD folosind numele de utilizator și parola contului tău online Orange.

Dacă nu ai deja un cont online Orange, îți poți crea unul aici.

Traficul de date corespunzător accesării canalului va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.

Dacă ai un abonament Orange Home TV prin satelit, între 16 aprilie si 28 mai 2018 ai acces la canalul AXN indiferent de pachetul tău.

Aplicația Orange TV Go

Descarcă aplicația Orange TV Go din App Store și Google Play și poți urmări în direct, pe telefonul mobil sau tabletă, emisiunile și filmele preferate.