Distracție

Văd cele mai tari competiții oriunde aș fi

cu aplicația Orange TV Go
Câștigă o super bicicletă cu Orange TV Go și Eurosport 

Intră în atmosfera celor mai frumoase competiții sportive, oriunde ai fi!

Urmărește gratuit Turul Italiei pe Eurosport 1 HD, cu Orange TV Go și poți câștiga o bicicletă profesionistă Rose Pro CGF 105 sau unul dintre cele 5 echipamente de ciclism.

De la Ierusalim la Roma, ediția cu numărul 101 este prima din istoria Turului Italiei care începe în afara Europei. Premiul pentru clasamentul general este mult râvnitul tricou roz, primit de concurentul care parcurge cel mai rapid distanța de 3562,9 de kilometri, în decursul celor 3 săptămâni de concurs.

Pentru mai multe detalii, te rugăm să citești regulamentul aici.

Cum poți accesa Orange TV Go:
  • Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau descarcă aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă din App Store sau Google Play.
  • Intră în aplicație în secțiunea Live TV și accesează canalul Eurosport 1 HD folosind numele de utilizator și parola contului tău online Orange.

Dacă nu ai deja un cont online Orange, îți poți crea unul aici.

Traficul de date corespunzător accesării canalului va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului activat la furnizorul de internet folosit.

Dacă ai un abonament Orange Home TV prin satelit, între 4 mai și 29 iulie 2018 ai acces la canalul Eurosport 1 HD indiferent de pachetul tău.

Aplicația Orange TV Go

Descarcă aplicația Orange TV Go din App Store și Google Play și poți urmări în direct, pe telefonul mobil sau tabletă, emisiunile și filmele preferate.