×

Mă conectez la
starea mea de bine,
oriunde aș fi

Mă conectez la
starea mea de bine,
oriunde aș fi

Orange TV Go

Vezi aici

Câștigă premii zen


Urmărește oriunde și oricând cel mai relaxant canal pentru starea ta de bine – MyZen TV.

Află care sunt cele mai bune tehnici de relaxare, învață yoga, descoperă destinații pentru călătorii zen sau urmărește sfaturile experților despre nutriție.

Câștigă unul dintre cele două smartwatch-uri Fitbit Versa 2 sau un storcător prin presare la rece Philips Avance Collection, urmărind canalul gratuit în aplicația Orange TV Go, până la 10 iulie.

Fitbit Versa 2
Storcător prin presare la rece Philips Avance Collection


Pentru mai multe informații, citește regulamentul aici.

Cum poți accesa Orange TV Go:
  • Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau în aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă, disponibilă în Play Store și App Store sau prin aplicația pentru smart TV, disponibilă în Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen
  • Intră în aplicație și înregistrează-te cu numărul tău de telefon Orange sau numele de utilizator și parola My Orange și ai acces gratuit la Zen TV în perioada campaniei

Dacă nu ai deja un cont online Orange, îți poți crea unul aici.

Traficul de date corespunzător accesării canalului Zen TV va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.

Aplicația Orange TV Go

Descarcă aplicația Orange TV Go din App Store și Google Play și poți urmări în direct, pe telefonul mobil sau tabletă, emisiunile și filmele preferate.

sus