Descopăr mereu ceva
care să mă fascineze

Descopăr mereu ceva
care să mă fascineze

Orange TV Go


Descoperă lumea cu Viasat și Orange TV Go

Cu ajutorul documentarelor de pe canalele Viasat descoperi mereu ceva care să te fascineze. Pe Viasat History, din 8 martie poți urmări „Enigme dezgropate: Revoluția sexelor”, despre cum analiza unor fragmentelor osoase umane poate da peste cap ceea ce știm despre rolul femeilor în trecut, dar și „Femeile care au luptat împotriva lui Hitler”, un documentar despre femeile din Germania care s-au implicat în mișcarea de rezistență și au luptat contra nazismului. Pe Viasat Nature, vizionezi, din 1 martie, „La serviciu, în sălbăticie”, un documentar despre un grup de voluntari din Marea Britanie care lucrează cu animalele sălbatice din Africa de Sud. Sau poți urmări „Demolări la antipozi” pe Viasat Explore, din 3 martie, pentru a descoperi cum se duc la bun sfârșit proiecte de demolare a unor clădiri masive din centrul aglomerat al orașelor.


Pentru mai multe detalii, citește regulamentul.

Urmărește oricare dintre aceste canale prin Orange TV Go, între 26 februarie și 26 martie, și poți câștiga prin tragere la sorți un soundbar de top. Toți abonații Orange au acces la canalele Viasat History, Explore și Nature până pe 26 martie.

3x

Soundbar Yamaha Bar 400

Viasat History

Prin relatări captivante și cu ajutorul experților, Viasat History aduce istoria la viață, purtând telespectatorii în cele mai noi discuții asupra istoriei, stimulând empatia și înțelegerea experiențelor noastre comune.

Revoluția
sexelor

din 8 martie, de la 23:05

Femeile care au luptat împotriva lui Hitler

din 8 martie, de la 22:00

Vikingii și femeile lor
războinice

din 16 martie, de la 23:05

Marea
Ciumă

din 7 martie, de la 22:05

Viasat Nature

Pe Viasat Nature natura înconjurătoare este înfățișată în toată splendoarea și, uneori, în toată cruzimea ei.

La serviciu,
în sălbăticie

din 1 martie, de la 14:50

Munții vrăjiți din inima
Germaniei

din 28 martie, de la 15:00

Țara Galilor:
Ținutul sălbăticiei

din 21 martie, de la 14:00

În căutarea hipopotamilor lui
Escobar

din 4 martie, de la 20:00

Viasat Explore

Viasat Explore te invită să descoperi personaje autentice care acționează după propriile reguli, urmărindu-și pasiunile și încercând să înțeleagă lumea din jurul lor.

Demolări
la antipozi

din 3 martie, de la 22:45

După-amieze
distrugătoare

din 1 martie, de la 16:00

Crapi
monstruoși

din 27 martie, de la 22:45

Sâmbete
Turbo

din 6 martie, de la 11:40

Aplicația Orange TV Go

Descarcă aplicația Orange TV Go din App Store și Google Play și poți urmări în direct, pe telefonul mobil sau tabletă, emisiunile și filmele preferate.

Cum poți accesa Orange TV Go:
  • Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau în aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă, disponibilă în Play Store și App Store sau prin aplicația pentru smart TV, disponibilă în Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen
  • Intră în aplicație și înregistrează-te cu numărul tău de telefon Orange sau numele de utilizator și parola My Orange și ai acces gratuit la Disney Junior în perioada campaniei

Dacă nu ai deja un cont online Orange, îți poți crea unul aici.

Traficul de date corespunzător accesării canalului Disney Junior va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.