Super distracție
cu super desene

Super distracție
cu super desene

Orange TV Go

Vezi aici


Câștigă cu Orange TV Go și Nicktoons

Poți câștiga un laptop ASUS, dacă urmărești desene alături de cei mici pe Nicktoons în aplicația Orange TV Go, până pe 16 februarie 2020.

Accesul la canalul Nicktoons este gratuit în aplicație, iar taxarea traficului de internet se va face conform abonamentului tău. Canalul este inclus și în grila de programe Orange Home TV prin satelit.

Îți recomandăm noile episoade amuzante din SpongeBob, de luni până vineri la 18:40 și în weekend la 7:40.Pentru mai multe informații citește regulamentul aici.

Cum poți accesa Orange TV Go:
  • Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau în aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă, disponibilă în Play Store și App Store sau prin aplicația pentru smart TV, disponibilă în Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen
  • Intră în aplicație și înregistrează-te cu numărul tău de telefon Orange sau numele de utilizator și parola My Orange și ai acces gratuit la Nicktoons în perioada campaniei

Dacă nu ai deja un cont online Orange, îți poți crea unul aici.

Traficul de date corespunzător accesării canalului Nicktoons va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.

Aplicația Orange TV Go

Descarcă aplicația Orange TV Go din App Store și Google Play și poți urmări în direct, pe telefonul mobil sau tabletă, emisiunile și filmele preferate.