Povești minunate,
oriunde cu tine


Câștigă cu Orange TV Go și Minimax

Cu Orange TV Go ai acces gratuit la canalul Minimax, ca să urmărești împreună cu cei mici desenele animate Mașa și Ursul, zilnic de la 18:30 și tot ce vă mai place.

Astfel, puteți câștiga o bicicletă pentru copii sau unul din cele patru pachete care conțin:

  • - O jucărie de pluș Mașa dansează și cântă
  • - O jucărie căsuță Mașa
  • - Lenjerie de pat cu model Mașa și ursul

În plus, dacă vizitați între 15 mai și 9 iunie unul din cele 15 magazine Orange din această listă, puteți să vă fotografiați în decorul cu personajele Mașa și Ursul. Iar pe 1 și 2 iunie, vă așteaptă o surpriză în plus.


Pentru mai multe informații citește regulamentul aici.

Cum poți accesa Orange TV Go:
  • Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau în aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă, disponibilă în Play Store și App Store sau prin aplicația pentru smart TV, disponibilă în Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen
  • Intră în aplicație și înregistrează-te cu numărul tău de telefon Orange sau numele de utilizator și parola My Orange și și ai acces gratuit la Minimax în perioada campaniei

Dacă nu ai deja un cont online Orange, îți poți crea unul aici.

Traficul de date corespunzător accesării canalului Minimax va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.

Aplicația Orange TV Go

Descarcă aplicația Orange TV Go din App Store și Google Play și poți urmări în direct, pe telefonul mobil sau tabletă, emisiunile și filmele preferate.