Serialul preferat,
oriunde

Serialul preferat,
oriunde

Orange TV Go

Vezi aici


Câștigă cu Orange TV Go și History Channel HD

Unul dintre cele două iPad-uri poate fi al tău, dacă urmărești serialele și documentarele preferate de pe History Channel HD în aplicația Orange TV Go, până pe 12 decembrie.

Accesul la canal este gratuit, iar taxarea traficului de internet se va face conform abonamentului tău.

Îți recomandăm să vezi noul sezon din Vikingii, cu povești pline de suspans și informații.Pentru mai multe informații citește regulamentul aici.

Cum poți accesa Orange TV Go:
  • Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau în aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă, disponibilă în Play Store și App Store sau prin aplicația pentru smart TV, disponibilă în Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen
  • Intră în aplicație și înregistrează-te cu numărul tău de telefon Orange sau numele de utilizator și parola My Orange și ai acces gratuit la History Channel HD în perioada campaniei

Dacă nu ai deja un cont online Orange, îți poți crea unul aici.

Traficul de date corespunzător accesării canalului History Channel HD va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.

Aplicația Orange TV Go

Descarcă aplicația Orange TV Go din App Store și Google Play și poți urmări în direct, pe telefonul mobil sau tabletă, emisiunile și filmele preferate.