Redescoperă aventura,
în fiecare zi

Redescoperă aventura,
în fiecare zi

Orange TV Go

Vezi aici


Câștigă cu Orange TV Go și HISTORY Channel HD

Cu HISTORY Channel HD ai parte de super premii și clipe de neuitat. Intră în Orange TV Go până pe 20 octombrie și urmărește canalul HISTORY Channel HD, cu acces liber, și ești înscris automat la tragerea la sorți pentru un binoclu sau una dintre cele 3 cărți de Erich von Däniken.

Dacă ai un abonament de televiziune prin satelit Local HD, vei avea acces la acest canal până la 20 octombrie.Citește aici regulamentul campaniei.

Cum poți accesa Orange TV Go:
  • Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau în aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă, disponibilă în Play Store și App Store sau prin aplicația pentru smart TV, disponibilă în Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen
  • Intră în aplicație și înregistrează-te cu numărul tău de telefon Orange sau numele de utilizator și parola My Orange și ai acces gratuit la HISTORY Channel HD în perioada campaniei

Dacă nu ai deja un cont online Orange, îți poți crea unul aici.

Traficul de date corespunzător accesării canalului HISTORY Channel HD va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.

Aplicația Orange TV Go

Descarcă aplicația Orange TV Go din App Store și Google Play și poți urmări în direct, pe telefonul mobil sau tabletă, emisiunile și filmele preferate.