Seara super filme,
ziua super mișcare

Seara super filme,
ziua super mișcare

Orange TV Go

Vezi aici


Super seri de filme cu Filmbox Extra HD si Orange TV Go

Bucură-te de seri pline de aventuri, cu filmele și serialele de pe Filmbox Extra HD. Urmărește-le prin Orange TV Go, între 27 octombrie și 27 noiembrie, și poți câștiga, prin tragere la sorți, un smartwatch Fitbit Versa 3.

În plus, în acest interval, canalul este disponibil pe televizor și abonaților care au un abonament de televiziune prin satelit Local HD.


Citește aici regulamentul campaniei.

2 X

Cum poți accesa Orange TV Go:
  • Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau în aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă, disponibilă în Play Store și App Store sau prin aplicația pentru smart TV, disponibilă în Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen
  • Intră în aplicație și înregistrează-te cu numărul tău de telefon Orange sau numele de utilizator și parola My Orange și ai acces gratuit la Filmbox Extra HD în perioada campaniei

Dacă nu ai deja un cont online Orange, îți poți crea unul aici.

Traficul de date corespunzător accesării canalului Filmbox Extra HD va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.

Aplicația Orange TV Go

Descarcă aplicația Orange TV Go din App Store și Google Play și poți urmări în direct, pe telefonul mobil sau tabletă, emisiunile și filmele preferate.