Trăiesc intens
fiecare pasă

Trăiesc intens
fiecare pasă

Orange TV Go

Vezi aici


Câștigă cu Orange TV Go și Eurosport 1 HD

Cu Orange TV Go simți emoția meciurilor preferate din Premier League oriunde ai fi! Între 23 aprilie și 24 mai 2021 ai acces liber la Eurosport 1 HD în aplicația Orange TV Go, ca să nu ratezi niciun meci important și să trăiești intens fiecare pasă a jucătorilor preferați.

Urmărește partidele din Premier League cu Orange TV Go și poți câștiga un PlayStation®4 Pro prin tragere la sorți.


Pentru mai multe detalii, citește regulamentul.

1 X

PlayStation®4 Pro
1 TB Black

„PlayStation” is a registred trademark or trademark of Sony Interactive Entertainment Inc.
Aplicația Orange TV Go

Descarcă aplicația Orange TV Go din App Store și Google Play și poți urmări în direct, pe telefonul mobil sau tabletă, emisiunile și filmele preferate.

Cum poți accesa Orange TV Go:
  • Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau în aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă, disponibilă în Play Store și App Store sau prin aplicația pentru smart TV, disponibilă în Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen
  • Intră în aplicație și înregistrează-te cu numărul tău de telefon Orange sau numele de utilizator și parola My Orange și ai acces liber la Eurosport 1 HD în perioada campaniei

Dacă nu ai deja un cont online Orange, îți poți crea unul aici.

Traficul de date corespunzător accesării canalului Eurosport 1 HD va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.