Mă pregătesc de sărbători
cu povești pline de magie

Am alături eroii preferați,
oriunde aș fi

Orange TV Go

Pregătește-te de sărbători cu poveștile pline de magie de pe Diva!


Urmărește cele mai frumoase filme de Crăciun de pe DIVA cu Orange TV Go, până la 31 decembrie 2021, și poți câștiga, prin tragere la sorți, premii pentru toate gusturile:

  • Premiul 1: 1 telefon Samsung Galaxy S21+ 5G, 256GB, 8GB RAM, Dual SIM
  • Premiul 2: 1 tabletă Samsung Galaxy Tab S7, 11", 128GB, 6GB RAM, Wi-Fi + 4G
  • Premiul 3: 1 robot de bucătărie Bosch OptiMUM MUM9BX5S22
  • Premiul 4: 1 aspirator robot Miele Scout RX2 SLQL0 00
  • Premiul 5: 1 purificator de aer Electrolux PureA9 PA91-604GY
  • Premiul 6: 1 consolă Nintendo Switch (Joy-Con Neon Green/Red) HAD

Pentru mai multe detalii, citește regulamentul.

Filme în premieră în luna noiembrie:

Cheia Crăciunului (Unlocking Christmas, 2020)

Marți, 16 noiembrie, de la 20:00

O cheie misterioasă și o ghicitoare ajung la ușa lor, iar Kate (Taylor Cole) și Kevin (Steve Lund) pornesc într-o aventură de Crăciun pe care n-o vor uita. Ambii se află la o răscruce în viața lor. Kate este nouă în oraș și are o bursă medicală la un spital mic din oraș, iar Kevin s-a întors acasă după o misiune în Forțele Aeriene și toți prietenii și familia lui par să fie foarte preocupați de ceea ce plănuiește pentru viitorul său. Oare obiectele misterioase îi va ajuta să se găsescă unul pe celălalt?

Un ajutor de Crăciun (If Only I Had Christmas, 2020)

Vineri, 19 noiembrie, de la 20:00

Darcy (Candace Cameron Bure) vizitează Emerald Educational Trust cu un scop clar: să-l ajute pe vicepreședinte să ia decizia de a ajuta o organizație de caritate.

Ne vedem de Crăciun (Meet Me At Christmas, 2020)

Duminică, 21 noiembrie, de la 16:00

Organizatorul nunții fiului ei își dă brusc demisia, iar Joan (Catherine Bell) organizează nunta programată pentru Ajunul Crăciunului cu ajutorul unchiului miresei, interpretat de Mark Deklin.

Crăciun la Glenbrook (A Glenbrooke Christmas, 2020)

Marți, 22 noiembrie, de la 20:00

Pe măsură ce Crăciunul se apropie, moștenitoarea Jessica Morgan (Autumn Reeser) profită de ceea ce pare a fi ultima ei șansă de a trăi un Crăciun relaxat și pleacă în orășelul Glenbrooke, unde întâlnește un pompier chipeș și descoperă bucuria unui Crăciun simplu, a comunității și a iubirii.

Bună dimineața, Crăciun! (Good Morning Christmas!, 2020)

Vineri 26 noiembrie, de la 20:00

Melissa (Alison Sweeney) și Brian (Marc Blucas) sunt doi reporteri care lucrează împreună și, înainte ca drumul lor profesional să se despartă, sunt trimiși într-un orășel de unde vor transmite în direct în ultima săptămână înainte de Crăciun. Trebuie să pretindă că se înțeleg de dragul aparențelor, dar nici unul nu este dornic să respecte această indicație regizorală.

Proiect: „Dorința de Crăciun” (Project Christmas Wish, 2020)

Duminică, 28 noiembrie, de la 16:00

De ani de zile, Lucy (Amanda Schull) a jucat rolul lui Moș Crăciun în comunitatea din orașul ei. Pe măsură ce îndeplinește dorința unei fetițe pentru un „Crăciun ca pe vremuri”, ea descoperă că, în mod neașteptat, propriile dorințe devin realitate.

Scrisoarea de Crăciun (Christmas Love Letter, 2019)

Marți, 30 noiembrie, de la 20:00

Amalie Hess (Ashley Newbrough) primește o scrisoare anonimă de dragoste într-o felicitare de Crăciun și se întoarce în orașul natal să dezlege misterul expeditorului.

Cum poți accesa Orange TV Go:
  • De pe smartphone și tabletă: aplicația este disponibilă în App Store și Play Store
  • Pe smart TV-ul tău cu OS Tizen, Android sau Linux, aplicația poate fi descărcată direct pe televizor
  • Pe un calculator, accesând tvgo.orange.ro

Înregistrează-te cu numărul tău de telefon Orange sau numele de utilizator și parola My Orange și ai acces liber la DIVA în perioada campaniei. Dacă nu ai deja un cont online Orange, îți poți crea unul aici.

Traficul de date corespunzător accesării canalului DIVA va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.

Aplicația Orange TV Go

Descarcă aplicația Orange TV Go din App Store și Google Play și poți urmări în direct, pe telefonul mobil sau tabletă, emisiunile și filmele preferate.