Mereu aproape de
serialele preferate

Mereu aproape de
serialele preferate

Orange TV Go

Vezi aici


Câștigă super premii cu Orange TV Go și DIVA

Cu Orange TV Go, ești mereu aproape de serialele și filmele preferate. Nu rata sezonul 14 din binecunoscutul serial "Anatomia lui Grey", disponibil pe DIVA din 26 ianuarie, în fiecare marți, de la ora 21:00.

Urmărește canalul în Orange TV Go până pe 14 februarie și poți câștiga prin tragere la sorți unul din cele 3 televizoare LED Samsung Smart TV UE50TU8502U.


Pentru mai multe detalii, citește regulamentul.

Cum poți accesa Orange TV Go:
  • Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau în aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă, disponibilă în Play Store și App Store sau prin aplicația pentru smart TV, disponibilă în Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen
  • Intră în aplicație și înregistrează-te cu numărul tău de telefon Orange sau numele de utilizator și parola My Orange și ai acces gratuit la DIVA în perioada campaniei

Dacă nu ai deja un cont online Orange, îți poți crea unul aici.

Traficul de date corespunzător accesării canalului DIVA va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.

Aplicația Orange TV Go

Descarcă aplicația Orange TV Go din App Store și Google Play și poți urmări în direct, pe telefonul mobil sau tabletă, emisiunile și filmele preferate.