Abia aștept
următorul episod

Abia aștept
următorul episod

Orange TV Go

Vezi aici


Câștigă cu serialele preferate

Poți câștiga unul dintre cele 3 telefoane iPhone Xs, dacă urmărești canalul DIVA în Orange TV Go. Iar ca să te bucuri din plin de serialele preferate, accesul la DIVA este gratuit până pe 14 aprilie.

Iată recomandările noastre

În fiecare joi ai un episod din noul sezon al serialului Crimele din Midsomer.

Din 23 februarie, poți vedea în fiecare duminică Camera de gardă.

Serile de marți sunt mai palpitante cu serialul Clubul mamelor rele. Din 10 martie fii pe fază pentru un nou sezon și descoperă mai multe despre normalitatea părinților imperfecți.Pentru mai multe informații citește regulamentul aici.

Cum poți accesa Orange TV Go:
  • Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau în aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă, disponibilă în Play Store și App Store sau prin aplicația pentru smart TV, disponibilă în Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen
  • Intră în aplicație și înregistrează-te cu numărul tău de telefon Orange sau numele de utilizator și parola My Orange și ai acces gratuit la DIVA în perioada campaniei

Dacă nu ai deja un cont online Orange, îți poți crea unul aici.

Traficul de date corespunzător accesării canalului DIVA va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.

Aplicația Orange TV Go

Descarcă aplicația Orange TV Go din App Store și Google Play și poți urmări în direct, pe telefonul mobil sau tabletă, emisiunile și filmele preferate.