Noi aventuri alături de
personajele preferate

Noi aventuri alături de
personajele preferate

Orange TV Go

Vezi aici


Câștigă super premii cu Orange TV Go și Disney Junior

Urmărește canalul Disney Junior prin Orange TV Go, între 15 februarie și 5 martie, și poți câștiga prin tragere la sorți un aparat foto instant Fuji Instax Mini 11. În această perioadă, canalul va fi disponibil tuturor abonaților Orange.

În plus, din 22 februarie, nu rata cele mai noi episoade din serialul preferat al celor mici, „Blue”, de luni până vineri de la 18:30, și află ce jocuri mai inventează Blue și Bingo.


Pentru mai multe detalii, citește regulamentul.

Aplicația Orange TV Go

Descarcă aplicația Orange TV Go din App Store și Google Play și poți urmări în direct, pe telefonul mobil sau tabletă, emisiunile și filmele preferate.

Cum poți accesa Orange TV Go:
  • Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau în aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă, disponibilă în Play Store și App Store sau prin aplicația pentru smart TV, disponibilă în Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen
  • Intră în aplicație și înregistrează-te cu numărul tău de telefon Orange sau numele de utilizator și parola My Orange și ai acces gratuit la Disney Junior în perioada campaniei

Dacă nu ai deja un cont online Orange, îți poți crea unul aici.

Traficul de date corespunzător accesării canalului Disney Junior va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.