Distracție

Trăiesc super momente alături de super eroi

cu aplicația Orange TV Go
Câștigă cu Orange TV Go și Disney Channel 

Pentru ca vacanța copiilor să fie și mai distractivă, oferim acces nelimitat la Disney Channel, în Orange TV Go, până la 31 august. Noi episoade din ”Spiderman” îi așteaptă în fiecare sâmbătă de la 14:00 la Disney Channel, plus multe alte desene animate.

Urmărește-le cu cei mici prin aplicația Orange TV Go sau pe tvgo.orange.ro și puteți câștiga o consolă Nintendo Switch sau premii cu Spiderman.

Cum poți accesa Orange TV Go:
  • Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau în aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă, disponibilă în Play Store și App Store sau prin aplicația pentru smart TV, disponibilă în Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen.
  • Intră în aplicație și înregistrează-te cu numărul tău de telefon Orange sau numele de utilizator și parola contului tău online Orange și ai acces nelimitat la Disney Channel în perioada campaniei.

Dacă nu ai deja un cont online Orange, îți poți crea unul aici.

Traficul de date corespunzător accesării canalului va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului activat la furnizorul de internet folosit.

Pentru mai multe informații despre mecanismul campaniei citește regulamentul.

Aplicația Orange TV Go

Descarcă aplicația Orange TV Go din App Store și Google Play și poți urmări în direct, pe telefonul mobil sau tabletă, emisiunile și filmele preferate.