Aventurile se ţin lanţ
când suntem împreună

Aventurile se ţin lanţ
când suntem împreună

Orange TV Go

Vezi aici


Câștigă premii pentru toate vârstele cu Orange TV Go și Disney Channel

Aventurile se țin lanț atunci când ești alături de cei dragi. Iar cu Disney Channel, poți să redescoperi copilul din tine în fiecare zi alături de cei mai mici membri ai familiei.

Între 10 mai și 4 iunie, urmărește, de luni până vineri de la ora 19:00, noul serial “Cavaler accidental” de pe Disney Channel prin Orange TV Go, împreună cu familia, și poti câștiga prin tragere la sorți una din cele cinci perechi de căști audio.


Pentru mai multe detalii, citește regulamentul.

5 X

Căști audio
over-ear
Philips

Aplicația Orange TV Go

Descarcă aplicația Orange TV Go din App Store și Google Play și poți urmări în direct, pe telefonul mobil sau tabletă, emisiunile și filmele preferate.

Cum poți accesa Orange TV Go:
  • Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau în aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă, disponibilă în Play Store și App Store sau prin aplicația pentru smart TV, disponibilă în Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen
  • Intră în aplicație și înregistrează-te cu numărul tău de telefon Orange sau numele de utilizator și parola My Orange și ai acces liber la Disney Channel în perioada campaniei

Dacă nu ai deja un cont online Orange, îți poți crea unul aici.

Traficul de date corespunzător accesării canalului Disney Channel va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.