Aventuri noi alături de
mici supereroi

Aventuri noi alături de
mici supereroi

Orange TV Go


Toamna aceasta, descoperă aventurile micilor supereroi alături de cei mai mici membri ai familiei.

Din 4 octombrie, se întoarce la Disney Channel „Miraculos: Buburuza și Motan Noir”, cu noi episoade de luni până vineri, de la ora 16:30. Iar din 16 octombrie, descoperă un nou serial la Disney Junior: ”Păienjenelul Marvel și prietenii lui uimitori”, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 11:00.

Urmărește canalele Disney Channel și Disney Junior cu Orange TV Go până pe 31 octombrie și poți câștiga una dintre cele 5 tablete Samsung Galaxy Tab A7.

Miraculos: Buburuza și Motan Noir
din 4 octombrie, de la 16:30, la Disney Channel

Păienjenelul Marvel și prietenii lui uimitori
din 16 octombrie, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 11:00, la Disney Junior


Pentru mai multe detalii, citește regulamentul.

Aplicația Orange TV Go

Descarcă aplicația Orange TV Go din App Store și Google Play și poți urmări în direct, pe telefonul mobil sau tabletă, emisiunile și filmele preferate.

Cum poți accesa Orange TV Go:
  • Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau în aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă, disponibilă în Play Store și App Store sau prin aplicația pentru smart TV, disponibilă în Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen
  • Intră în aplicație și înregistrează-te cu numărul tău de telefon Orange sau numele de utilizator și parola My Orange și ai acces liber la Disney Channel și Disney Junior în perioada campaniei

Dacă nu ai deja un cont online Orange, îți poți crea unul aici.

Traficul de date corespunzător accesării canalului Disney Channel și Disney Junior va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.