Cel mai bun moment
pentru documentarele preferate

Cel mai bun moment
pentru documentarele preferate

Orange TV Go

Vezi aici


Cu Orange TV Go e mai simplu sa vezi documentarele preferate

Cu Orange TV Go ai acces gratuit la Discovery Channel și TLC până la 13 ianuarie. Iar dacă urmărești Discovery Channel cu Orange TV Go poți câștiga unul din cele 10 hanorace cool.

Îți recomandăm să vezi noul sezon din Great White Christmas, ca să descoperi mai multe despre rechini. Acest documentar special e difuzat între 16 și 27 decembrie, în fiecare zi de luni până vineri, la ora 00:00.Pentru mai multe informații citește regulamentul aici.

Cum poți accesa Orange TV Go:
  • Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau în aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă, disponibilă în Play Store și App Store sau prin aplicația pentru smart TV, disponibilă în Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen
  • Intră în aplicație și înregistrează-te cu numărul tău de telefon Orange sau numele de utilizator și parola My Orange și ai acces gratuit la Discovery Channel și TLC în perioada campaniei

Dacă nu ai deja un cont online Orange, îți poți crea unul aici.

Traficul de date corespunzător accesării canalului Discovery Channel și TLC va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.

Aplicația Orange TV Go

Descarcă aplicația Orange TV Go din App Store și Google Play și poți urmări în direct, pe telefonul mobil sau tabletă, emisiunile și filmele preferate.