×

Comedia e la ea acasă,
oriunde ai fi

Comedia e la ea acasă,
oriunde ai fi

Orange TV Go

Vezi aici


Câștigă cu serialele preferate

Cu aplicația Orange TV Go poți vedea oriunde și oricând cele mai bune comedii ale timpurilor pe canalul Comedy Central: serialele Prietenii tăi, South Park, Teoria Big Bang Prințul din Bel-Air și multe altele.

În plus, poți căștiga o super geantă convertibilă în rucsac, dacă urmărești Comedy Central până pe 5 iunie. Accesul la canal este liber în aplicație.Pentru mai multe informații citește regulamentul aici.

Cum poți accesa Orange TV Go:
  • Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau în aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă, disponibilă în Play Store și App Store sau prin aplicația pentru smart TV, disponibilă în Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen
  • Intră în aplicație și înregistrează-te cu numărul tău de telefon Orange sau numele de utilizator și parola My Orange și ai acces gratuit la DIVA în perioada campaniei

Dacă nu ai deja un cont online Orange, îți poți crea unul aici.

Traficul de date corespunzător accesării canalului DIVA va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.

Aplicația Orange TV Go

Descarcă aplicația Orange TV Go din App Store și Google Play și poți urmări în direct, pe telefonul mobil sau tabletă, emisiunile și filmele preferate.

sus