Câștigă cu filme românești
de colecție

Câștigă cu filme românești
de colecție

Orange TV Go

Vezi aici


Câștigă cu Orange TV Go și Cinepub

Poți câștiga unul dintre cele două Smart TV-uri Samsung, urmărind până la 11 noiembrie filmele românești din colecția Cinepub, în Orange TV Go.

Accesul la Cinepub e gratuit. Pentru a vedea filmele din colecție intră în secțiunea Movie Go Unlimited din Orange TV Go.

Îți recomandăm filmul Tatăl fantomă, regizat de Lucian Georgescu, o comedie dulce-amară cu o distribuție de excepție. Filmul spune o dublă poveste de dragoste: pe de o parte cea dintre un american, interpretat de Marcel Iureș, reîntors în țara natală a tatălui său – gangster din Chicago în clanul Siegel-Lanski, element autobiografic al autorului Barry Gifford – și Tania, în interpretarea Mihaelei Sîrbu și, pe de altă parte, dragostea pentru cinematograful de altădată, nomad, popular, naiv și generos.


Pentru mai multe informații citește regulamentul aici.

Cum poți accesa Orange TV Go:
  • Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau în aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă, disponibilă în Play Store și App Store sau prin aplicația pentru smart TV, disponibilă în Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen
  • Intră în aplicație și înregistrează-te cu numărul tău de telefon Orange sau numele de utilizator și parola My Orange și ai acces gratuit la Cinepub în perioada campaniei

Dacă nu ai deja un cont online Orange, îți poți crea unul aici.

Traficul de date corespunzător accesării canalului Cinepub va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.

Aplicația Orange TV Go

Descarcă aplicația Orange TV Go din App Store și Google Play și poți urmări în direct, pe telefonul mobil sau tabletă, emisiunile și filmele preferate.