Distracție din plin,
oriunde

Distracție din plin,
oriunde

Orange TV Go

Vezi aici


Câștigă cu Orange TV Go și Cartoon Network

Urmărește Cartoon Network în aplicația Orange TV Go până pe 12 decembrie și poți câștiga una dintre cele trei biciclete de copii sau unul dintre cele 10 pachete speciale.

Accesul la canal este gratuit, iar taxarea traficului de internet se va face conform abonamentului tău.

Îți recomandăm sezonul 2 din Unikitty, de luni până vineri, de la ora 20:30.Pentru mai multe informații citește regulamentul aici.

Cum poți accesa Orange TV Go:
  • Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau în aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă, disponibilă în Play Store și App Store sau prin aplicația pentru smart TV, disponibilă în Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen
  • Intră în aplicație și înregistrează-te cu numărul tău de telefon Orange sau numele de utilizator și parola My Orange și ai acces gratuit la Cartoon Network în perioada campaniei

Dacă nu ai deja un cont online Orange, îți poți crea unul aici.

Traficul de date corespunzător accesării canalului Cartoon Network va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.

Aplicația Orange TV Go

Descarcă aplicația Orange TV Go din App Store și Google Play și poți urmări în direct, pe telefonul mobil sau tabletă, emisiunile și filmele preferate.