În mijlocul acțiunii,
oriunde ai fi

În mijlocul acțiunii,
oriunde ai fi

Orange TV Go

Vezi aici


Câștigă super premii cu Orange TV Go și AXN HD

Intră în Orange TV Go între 2 și 30 octombrie și urmărește filme și seriale de acțiune, precum “Alex Rider”, pe canalul AXN HD, cu acces liber. Vei fi înscris automat la tragerea la sorți pentru una dintre cele 3 console PlayStation® 4 PRO.

Descoperă serialul “Alex Rider”, în premieră exclusivă pe AXN HD, în fiecare marți de la ora 23:00, și află povestea unui adolescent obișnuit care a fost antrenat toată viața sa, fără să știe, pentru a ajunge spion MI6.

Bazat pe volumul „Point Blanc” de Anthony Horowitz, vândut în peste 20 milioane de exemplare la nivel global, thriller-ul “Alex Rider” a fost filmat în Marea Britanie și România - scenele de la Point Blanc au fost filmate integral în Munții Bucegi. Iar cunoscuta actriță Ana Ularu o interpretează pe Eva Stellenbosch, decanul academiei Point Blanc și cea care îl va pune mereu în dificultate pe Alex Rider.


Citește aici regulamentul campaniei.

3 X

Cum poți accesa Orange TV Go:
  • Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau în aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă, disponibilă în Play Store și App Store sau prin aplicația pentru smart TV, disponibilă în Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen
  • Intră în aplicație și înregistrează-te cu numărul tău de telefon Orange sau numele de utilizator și parola My Orange și ai acces gratuit la AXN HD în perioada campaniei

Dacă nu ai deja un cont online Orange, îți poți crea unul aici.

Traficul de date corespunzător accesării canalului AXN HD va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.

Aplicația Orange TV Go

Descarcă aplicația Orange TV Go din App Store și Google Play și poți urmări în direct, pe telefonul mobil sau tabletă, emisiunile și filmele preferate.