Îmi place să
privesc spre viitor

Îmi place să
privesc spre viitor

Orange TV Go

Vezi aici


Câștigă premii cu Orange TV Go și AXN HD

Urmărește cele mai noi seriale fantasy de pe AXN HD, „O lume nouă” și „A doua tinerețe”, cu Orange TV Go, până pe 29 august, și poți câștiga prin tragere la sorți super premii:

1 x
televizor Sony KDL 32RE400 LED

3 x
cameră Sony HDR-AS20

3 x
căști Sony WH-XB700

Nu rata, în fiecare luni de la ora 22:00 „O lume nouă” și de la 23:00 „A doua tinerețe”. Până pe 29 august, canalul AXN HD este disponibil cu acces liber în aplicația Orange TV Go.

„O lume nouă”

În fiecare luni de la ora 22:00

„A doua tinerețe”

În fiecare luni de la ora 23:00


Pentru mai multe detalii, citește regulamentul.

Aplicația Orange TV Go

Descarcă aplicația Orange TV Go din App Store și Google Play și poți urmări în direct, pe telefonul mobil sau tabletă, emisiunile și filmele preferate.

Cum poți accesa Orange TV Go:
  • Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau în aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă, disponibilă în Play Store și App Store sau prin aplicația pentru smart TV, disponibilă în Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen
  • Intră în aplicație și înregistrează-te cu numărul tău de telefon Orange sau numele de utilizator și parola My Orange și ai acces liber la AXN HD în perioada campaniei

Dacă nu ai deja un cont online Orange, îți poți crea unul aici.

Traficul de date corespunzător accesării canalului AXN HD va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.