Conectat la competiții de top,
oriunde aș fi

Conectat la competiții de top,
oriunde aș fi

Orange TV Go

Vezi aici


Câștigă cu Orange TV Go și Eurosport 1 HD

În perioada 28 august – 8 septembrie 2019 ai acces liber la canalul Eurosport 1 HD prin Orange TV Go, ca să te bucuri de cele mai tari competiții de tenis oriunde ai fi.
În plus, intri automat în concurs și poți câștiga o rachetă de tenis Wilson , semnată de Mats Wilander sau una dintre cele trei genți de tenis Eurosport.


Pentru mai multe informații, citește regulamentul aici.

Cum poți accesa Orange TV Go:
  • Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau în aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă, disponibilă în Play Store și App Store sau prin aplicația pentru smart TV, disponibilă în Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen
  • Intră în aplicație și înregistrează-te cu numărul tău de telefon Orange sau numele de utilizator și parola My Orange și ai acces liber la canalul Eurosport în perioada campaniei

Dacă nu ai deja un cont online Orange, îți poți crea unul aici.

Traficul de date corespunzător accesării canalului Eurosport va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.

Aplicația Orange TV Go

Descarcă aplicația Orange TV Go din App Store și Google Play și poți urmări în direct, pe telefonul mobil sau tabletă, emisiunile și filmele preferate.