Totul despre vedetele
preferate, oriunde aș fi

Totul despre vedetele
preferate, oriunde aș fi

Orange TV Go

Vezi aici


Câștigă premii cool cu Orange TV Go și E! Entertainment

Urmărește gratuit emisiunile preferate de pe canalul E! Entertainment cu Orange TV Go până pe 10 octombrie și poți câștiga una dintre cele trei boxe Harman/Kardon Allure.

Îți recomandăm să vezi reality-show-ul Keeping Up with the Kardashians, ca să ții pasul cu poveștile vedetelor de succes. Din 15 septembrie, sezonul 17, în fiecare duminică la 22:00.

Pentru mai multe informații citește regulamentul aici.
Cum poți accesa Orange TV Go:
  • Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau în aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă, disponibilă în Play Store și App Store sau prin aplicația pentru smart TV, disponibilă în Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen
  • Intră în aplicație și înregistrează-te cu numărul tău de telefon Orange sau numele de utilizator și parola My Orange și ai acces liber la E! Entertainment în perioada campaniei

Dacă nu ai deja un cont online Orange, îți poți crea unul aici.

Traficul de date corespunzător accesării canalului E! Entertainment va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.

Aplicația Orange TV Go

Descarcă aplicația Orange TV Go din App Store și Google Play și poți urmări în direct, pe telefonul mobil sau tabletă, emisiunile și filmele preferate.