Poveștile preferate,
mereu la îndemână

Poveștile preferate,
mereu la îndemână

Orange TV Go

Vezi aici


Cu Orange TV Go ai mereu la îndemână poveștile preferate ale celor mici, atunci când ai nevoie de ele. Urmărește aventurile Mashei și ale Ursului cu Orange TV Go, între 1 și 30 aprilie, și poți câștiga prin tragere la sorți una dintre cele trei tablete Samsung Galaxy Tab A7 4G T505 Gray 32GB. Pe durata campaniei, toți abonații Orange vor avea acces la cele 3 sezoane din îndrăgita serie „Masha și Ursul” disponibile în Orange TV Go în secțiunea Movie Go Unlimited.


Pentru mai multe detalii, citește regulamentul.

3 X

Aplicația Orange TV Go

Descarcă aplicația Orange TV Go din App Store și Google Play și poți urmări în direct, pe telefonul mobil sau tabletă, emisiunile și filmele preferate.

Cum poți accesa Orange TV Go:
  • Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau în aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă, disponibilă în Play Store și App Store sau prin aplicația pentru smart TV, disponibilă în Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen
  • Intră în aplicație și înregistrează-te cu numărul tău de telefon Orange sau numele de utilizator și parola My Orange și ai acces gratuit în perioada campaniei

Dacă nu ai deja un cont online Orange, îți poți crea unul aici.

Traficul de date corespunzător accesării va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.