Super povești,
super distracție

Orange TV Go
Cu Orange TV Go poți câștiga o excursie de poveste la Disneyland® Paris împreună cu familia

Tot ce trebuie să faci pentru a intra în tragerea la sorți este să urmărești animațiile preferate de pe canalul Disney Channel, prin Orange TV Go, până pe 10 martie.

Te invităm să descoperi noile episoade din Aventura încâlcită a lui Rapunzel, sezonul 2, de luni până vineri, la 17:30, doar pe Disney Channel.


Cum te înscrii în tragerea la sorți pentru excursia la Disneyland® Paris:
  • Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau în aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă, disponibilă în Play Store și App Store sau prin aplicația pentru smart TV, disponibilă în Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen
  • Intră în aplicație și înregistrează-te cu numărul tău de telefon Orange sau numele de utilizator și parola My Orange și vezi Disney Channel

Dacă nu ai deja un cont online Orange, îți poți crea unul aici.

Traficul de date corespunzător accesării canalului Disney Channel va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.

Ce trebuie să mai știi despre premiu

Premiul constă în:

  • 3 zile și 2 nopți de cazare în Hotelul de 3 stele Disney Sequoia Lodge, într-o cameră standard, pentru o familie de 4 persoane
  • Bilete de acces în cele 2 parcuri Disney, pentru 3 zile
  • Vouchere pentru mic-dejun, prânz și cină, care pot fi folosite în funcție de disponibilitatea și programul restaurantelor. Disponibilitatea restaurantelor este menționată pe vouchere.

Premiul este valabil până pe 30 septembrie 2019, în funcție de disponibilitate.

Cel puțin o persoană din grup trebuie să aibă peste 18 ani.

Premiul nu poate fi oferit în numerar.

Pentru mai multe informații, citește regulamentul aici

Disneyland® Paris, locul unde lumea poveștilor devine realitate

Descoperă atracțiile incredibile din parcul Disneyland Paris și ia parte la showuri impresionante- de la parada personajelor Disney la focuri de artificii, proiecții de lumină și efecte speciale uimitoare.

Bucură-te de o experiență specială și întâlnește-te cu prințesa Rapunzel și prietenii ei, la Pavilionul Prințeselor. Distrează-te la minunata paradă a starurilor animate Disney din Disneyland® Park și lasă-te purtat de fantezia carelor spectaculoase, împreună cu Mickey și prietenii săi.

Aplicația Orange TV Go

Descarcă aplicația Orange TV Go din App Store și Google Play și poți urmări în direct, pe telefonul mobil sau tabletă, emisiunile și filmele preferate.